Pan-Jan Trebnje Novice

Vse aktualne novice podjetja Pan-Jan Trebnje najdete tukaj.

  1. Novice
  2. PAN JAN ŽE TRETJIČ TRGOVEC LETA
21.01.2020
NOVO V AVTOHIŠI

PAN JAN ŽE TRETJIČ TRGOVEC LETA

Pan-Jan d.o.o. že tretjič prejemnik priznanja Trgovec leta za prodajo vozil Škoda, ki ga podeljuje  uvoznik Porsche Slovenija d.o.o.. V podjetju Pan-Jan d.o.o. so na nagrado izredno ponosni, to je potrditev kontinuitete  dobrega dela. Nagrado so prejeli že leta 2015 za salon v Trebnjem in 2017 za salon v Ivančni Gorici, z letošnjim letom se je v klub zmagovalcev ponovno vpisal salon v Trebnjem.

Podelitev priznanja Trgovec leta

Priznanje temelji na  oceni  uvoznika  po strogih kriterijih prodajnih rezultatov, tržnega  deleža, analiza prodaje in servisa ter  izkušnje t.i. skrivnostnega kupca. Na vseh področjih so dosegli  zavidljive rezultate, ki potrjujejo, da delajo dobro in so  navdih za prihodnost. "V veliko zadovoljstvo mi je, da smo uspeli zmagati v tekmi odličnih konkurenčnih salonov po zahtevnih kriterijih uvoznika in  prejeli to prestižno priznanje. Za uspeh  so zaslužni vsi sodelavci tako v salonu, kot na servisu in tudi vsi ostali zaposleni, s katerimi si dnevno delimo ekipni zmagovalni duh in poslanstvo ponuditi našim strankam le najboljše. Naši zaposelni so naši najboljši ambasadorji podjetja. Za nas je nagrada potrditev, da smo na pravi poti. Vodilo našega podjetja je, da delamo dobro, kakovostno in če je le mogoče  presegamo pričakovanja naših  strank. Zavedamo se , da je navdušena stranka naš najboljši promotor, ki  ponese naše dobro ime naprej. Kot  delodajalcu   nam  je v prvi vrsti pomembno, da so zaposleni v podjetju zadovoljni s svojim delom in delovnimi pogoji in se počutijo cenjeno. Tako lahko delajo dobro, vse  to pa se odraža  v  profesionalnem odnosu do strank. Zavedam se, da vse to ni samo po sebi umevno in  zato svoja znanja in načine  vodenja vsakodnevno izpopolnjujem " je ob tem povedala direktorica, Anita Prijatelj.

Podjetniška pot ni vedno lahka, me pa vedno znova motivirajo zadovoljni zaposleni in zadovoljne stranke , dobri prodajni rezultati in priznanja, ki dokazujejo, da delamo dobro in da je to opaženo v širšem prostoru. V ponos nam je je tudi lanska uvrstitev v finale izbora  Zlata nit, ki izpostavlja zaposlovalce oziroma podjetja z najboljšimi odnosi med zaposlenimi in vodstvom.

Pred nami pa je nov izziv, imenovan e-mobilnost. "E-mobilnost prihaja, to je dejstvo. Ali bomo v Sloveniji znali to izkoristiti v celoti in spremeniti naš način sprejemanja novih tehnologij, pa je odvisno od posameznikov. Z e-mobilnostjo je potrebno spremeniti tudi življenjski slog. Mi  v tej smeri že delujemo  - pričeli smo s projektom postavitve hitrih polnilnic za električna vozila na obeh lokacijah salonov, tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici. Dela so v teku in predvidevamo, da bomo spomladi že lahko polnili prva električna vozila. V ponudbi  imamo poleg električnih in hibridnih vozil tudi vso potrebno opremo za polnjenje vozil za gospodinjstva, za izdelavo fotovoltaičnih sistemov, hranilnike električne energije, financiranje projektov ter vso servisno in tehnično podporo."

Inovativnost, dober odnos med vodstvom podjetja in zaposlenimi ter profesionalen in srčen  odnos do strank bodo temelji naše naravnanosti  tudi v prihodnje. V veliko veselje nam je zadovoljstvo tako  zaposlenih kot strank in seveda dobri prodajni rezultati, ki so opazni tudi širše in o katerih govorijo  številne nagrade.

Naša vizija na poti poslovne rasti je nenehno izpopolnjevanje in s tem preseganje pričakovanj strank.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše prodajne svetovalce na telefonsko številko: 07/3460700

 

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

Zanimajo me vsebine naslednjih lokacij
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.